Om os

El-kompagniet blev startet som et lille familie fortagende tilbage i 1973. Den gang var det kun med henblik på renovering og servicering af tankstationer og vaskehaller. Siden voksede firmaet, så der også blev tid til installationsarbejde. I 2017 blev El-kompagniet købt af Bennike El A/S, men er forsat med de samme arbejdsområder.

El-installatør i Horsens og omegn

Når det kommer til valg af el-installatør, kan du trygt vælge El-kompagniet.

Personalet består udelukkende af uddannet fagfolk, og det giver os lov til, at udføre enhver opgave inden for el-installationsbranchen. Vi udfører sikre opgaver indenfor simpel opsætning af lys og trådløst internet, til nyinstallationer i nybyggeri såvel som i ældre huse.

El-kompagniet tror på, at kvalitet og professionalisme er vigtige værdier i vores branche. Derfor bestræber vi os på, at alle el-installationer udføres i højeste kvalitet og topprofessionelt.

El-installationsbranchen forandrer sig til stadighed, og dette bevirker, at vores fagområde er i konstant udvikling. Vi sætter en ære i, at følge med tiden, så du i dit hjem eller i din virksomhed eksempelvis kan få de nyeste installationer inden for sikkerhed og overvågning.

Har du behov for hjælp af en kompetent el-installatør? Så er du velkommen til, at kontakte os med henblik på at få et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag